SelefuSalih
Es Selamu Alejkum Ue Rahmetullahi Ue Berekatuhu...Stafi i Forumit ju uron mirëseardhje, bashkëbisedim dhe përfitim të këndshëm pranë http://selefusalih.albanianforum.net/forum Regjistrimi është falas dhe ju kushton maksimumi 1 minutë kohë. Allahu ju shpërbleft.

“E kush është në rrugë më të mirë se ai që thërret në rrugën e All-llahut, që bën vepra të mira dhe që thotë: “Unë jam prej muslimanëve?” ... Suretu: Fusilet, ajeti: 33.

ForumiForumi    CalendarCalendar  PytësoriPytësori  KërkoKërko  Lista e AnëtarëveLista e Anëtarëve  Grupet e AnëtarëveGrupet e Anëtarëve  RegjistrohuRegjistrohu  IdentifikohuIdentifikohu  

Hadithe nga Muhammedi 'sal-lAllahu alejhi ue sel-lem' 5 5 1
Share | 

Hadithe nga Muhammedi 'sal-lAllahu alejhi ue sel-lem'

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë 
Shko tek faqja : Previous  1, 2
AutoriMesazh
SELEFmeZEMER

Numri i postimeve: 24

MesazhTitulli: Re: Hadithe nga Muhammedi 'sal-lAllahu alejhi ue sel-lem'   Mon Jan 02, 2012 12:48 pm

Ai tha: dëshiroj që të bëhem nga të dashurit e Zotit dhe i dashur nga i Dërguari i Tij, Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem iu përgjigj: doje atë që Zoti dhe i Dërguari i Tij e donë do të bëhesh njeriu më i dashur.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit
SELEFmeZEMER

MesazhTitulli: Re: Hadithe nga Muhammedi 'sal-lAllahu alejhi ue sel-lem'   Fri Jan 13, 2012 5:35 pm

Ai tha: dëshiroj që të jem i sigurt nga hidhërimi i Zotit dhe i Dërguarit sal-Allahu alejhi ue sel-lam në Ditën e Kiametit, Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem iu përgjigj: mos u hidhëro ndaj askujt nga krijesat e Zotit do të jesh i sigurt nga hidhërimi i Zotit.

SELEFmeZEMER

MesazhTitulli: Re: Hadithe nga Muhammedi 'sal-lAllahu alejhi ue sel-lem'   Fri Jan 13, 2012 5:39 pm

Ai tha: kamë dëshirë që Zoti të më përgjigjet ndaj lutjes, Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem iu përgjigj: largohu nga ushqimi, pirja dhe veshmbathja haram të përgjigjet Zoti ndaj lutjes tane.
SELEFmeZEMER

MesazhTitulli: Re: Hadithe nga Muhammedi 'sal-lAllahu alejhi ue sel-lem'   Fri Jan 13, 2012 5:41 pm

Ai tha: dëshiroj që t'mi mbuloj (mëkatet) Zoti Ditën e Kiametit, Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem iu përgjigj: mbuloj të metat e vëllezërve tu edhe ty Zoti do t'i mbuloj të metat tua Ditën e Kiametit.
SELEFmeZEMER

MesazhTitulli: Re: Hadithe nga Muhammedi 'sal-lAllahu alejhi ue sel-lem'   Fri Jan 13, 2012 5:43 pm

Ai tha: çfarë të shpëton nga mëkatet? Ose gabimet? Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem iu përgjigj: lotët, nënshtrimi ndaj Zotit dhe sëmundjet-(durimi në sëmundjen që të ka goditur).

Hadithe nga Muhammedi 'sal-lAllahu alejhi ue sel-lem'

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye 
Faqja 2 e 2Shko tek faqja : Previous  1, 2

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
SelefuSalih :: Kur'ani dhe Sunneti :: Sunneti dhe Hadithi-