SelefuSalih
Es Selamu Alejkum Ue Rahmetullahi Ue Berekatuhu...Stafi i Forumit ju uron mirëseardhje, bashkëbisedim dhe përfitim të këndshëm pranë http://selefusalih.albanianforum.net/forum Regjistrimi është falas dhe ju kushton maksimumi 1 minutë kohë. Allahu ju shpërbleft.

“E kush është në rrugë më të mirë se ai që thërret në rrugën e All-llahut, që bën vepra të mira dhe që thotë: “Unë jam prej muslimanëve?” ... Suretu: Fusilet, ajeti: 33.

ForumiForumi    CalendarCalendar  PytësoriPytësori  KërkoKërko  Lista e AnëtarëveLista e Anëtarëve  Grupet e AnëtarëveGrupet e Anëtarëve  RegjistrohuRegjistrohu  IdentifikohuIdentifikohu  

Share | 

"URTËSI" Këshilla të Arta për Morale të Larta.

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë 
AutoriMesazh
Selefu-Salih

Numri i postimeve: 48

MesazhTitulli: "URTËSI" Këshilla të Arta për Morale të Larta.   Tue Dec 27, 2011 11:25 am

Es Selamu Alejkum Ue Rahmtullah Ue Berekatuhu

Antarë të dashur të këtij forumi Allahu ju ruajtë të gjithëve. Kërkojë nga ju kush ka mundësi që të postoj në këtë temë ndonjë Urtësi qoftë ajet, qofte hadith, qofte thënie selefësh nuk ka problem.

Lus Allahun 'azze ue xhel' që të jetë kjo temë e dobishme për të gjithë ne.

Edituar për herë të fundit nga Selefu-Salih në Wed Dec 28, 2011 9:25 pm, edituar 3 herë gjithsej
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit
Selefu-Salih

MesazhTitulli: Re: "URTËSI" Këshilla të Arta për Morale të Larta.   Tue Dec 27, 2011 11:29 am

A nuk është koha që zemrat e atyre që besuan të zbuten me këshillat e Allahut dhe me atë të vërteten që zbriti... 57-16
Selefu-Salih

MesazhTitulli: Re: "URTËSI" Këshilla të Arta për Morale të Larta.   Tue Dec 27, 2011 11:30 am

Transmetohet nga Ebu Dherri (Radiallahu Anhu) i cili thotë: "Më tha Pejgamberi (salallahu alejhi ue selem): "Assesi në asnjë mënyrë mos e nënçmo asnjë vepër të mirë, po qoftë edhe ta takosh vëllain tënd me buzëqeshje".

(123. Riadu Salihin)
Selefu-Salih

MesazhTitulli: Re: "URTËSI" Këshilla të Arta për Morale të Larta.   Wed Dec 28, 2011 3:26 pm

Ibn Kajjim el-Xheuzij, Allahu e mëshiroft, ka thënë:

'Shejhul Islamin e duam shum, por të vërtetën e duam edhe më shum'.
SELEFmeZEMER

Numri i postimeve: 24

MesazhTitulli: Re: "URTËSI" Këshilla të Arta për Morale të Larta.   Wed Dec 28, 2011 4:11 pm

Shejkh Albani ka thënë: është e vërtet se ne jemi përçarës, sepse ne e përçajm hakun/vërtetën nga e kota/batili.

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
SelefuSalih :: Temat Islame :: Këshilla të Përgjithshme Islame-